Puteri Nur Sumayyah's FotoPage

By: Puteri Nur Sumayyah Mohd Shah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 3-Nov-2006 03:35 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya Oh hari Raya

Titanic in action
pandainya .....
after penat acting
View all 6 photos...

Syawal tahun ni was my first year raya ...macam tu rupanya raya yaaa... penat badan di buatnya ..pictures ..tak banyak sangat sebab mummy n daddy sibuk dgn urusan lain ..infact gambar dgn daddy n mummy pun maya tak sempat ambik ..anyway daripada tak de ..inilah seadanya ..by the way for this raya banyak 'titanic' action sebab maya dah mula nak belajar berdiri and just before raya maya dah boleh merangkak ... Maya banyak spent masa kat rumah daddy after second day raya aje baru balik ke rumah mummy ...apa-apa pun this raya memang maya happy sangat sebab ramai org kat rumah nenek kat RD(rumah mummy) or Paya Senang (rumah daddy)...Sekali lagi Selamat Hari Raya Aidilfitri from me ...Maya


Wednesday, 18-Oct-2006 05:58 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri

 

This year will be my first raya...yaaaa..!!!! tapi yg paling excited daddy & mummy ...daddy raya sakan this year ...ada baju melayu baru, baju baru, seluar baru & kasut baru ...takpe daddy kita raya sakan sama-sama okay ...buat semua keluarga maya berhati - hati lah bila balik ke KB nanti ...akhir sekali ...

Selamat Hari Raya AidilFitri,
Maaf Zahir Dan Batin
Dari Kami

Maya, daddy and mummy ... jumpa di KB!


Friday, 23-Jun-2006 01:47 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Kak Iqah

Siti Nur Atiqah a.k.a kak iqah
HAPPY BIRTHDAY

Just two little words
So pleasant to Say

Especially for you
On Your special day

Bringing the best wish
Anyone ever knew

And once that's wished over
And over for you!


Sunday, 18-Jun-2006 05:39 Email | Share | | Bookmark
Happy Father's Day

My Daddy, Mohd Shah Ismail .. macho aaah
Daddy, I love you
For all that you do.
You kiss me and hug me
'Cause you love me, too.

You feed me and need me
To teach me to play,
So smile 'cause I love you....
.


Tuesday, 6-Jun-2006 06:06 Email | Share | | Bookmark
~~~~~~~~~~~~ Happy Birthday Alya ~~~~~~~~~~~~

To Alya,

Wish u Happy Birthday ... May Allah Bless u and our family always

Love
Maya


p/s: nanti mummy upload gambar b'day haritu


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net